Урочисті заходи до 32-ї річниці Чорнобильської катастрофи - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення Урочисті заходи до 32-ї річниці Чорнобильської катастрофи - ЦСПР. Києво-Святошинський центр соціально-психологічної реабілітації населення

Урочисті заходи до 32-ї річниці Чорнобильської катастрофи

25 квітня 2018 року біля пам’ятного знаку загиблим на Чорнобильській АЕС відбувся мітинг та молебень до 32-ої річниці Чорнобильської катастрофи, організований Боярською міською радою.
На мітингу з проникливою назвою «З вдячністю тим, хто бачив смерть» виступили керманичі міста, депутати Боярської міської ради, ліквідатори, представники державних установ та громадськості і, звичайно, ліквідатори, які поділилися своїми трагічними спогадами. Відбулося урочисте покладання квітів.
Боярський міський будинок культури представив концерт своїх вихованців на знак подяки за героїзм тих, хто долав наслідки Чорнобильської катастрофи. Прозвучали також виступи боярських поетів та співаків.
Директор Києво-Святошинського центру соціально-психологічної реабілітації населення Ангеліна Лахтадир наголосила, що 26 квітня – це гірка дата в історії України, яку забувати не можна. Вона подякувала ліквідаторам за подвиг, мужність і небайдужість, побажала здоров’я та нагадала, що двері Центру завжди відкриті для ліквідаторів та членів їхніх родин. Ангеліна Миколаївна детально розказала про послуги, які можна отримати у закладі. В індивідуальному спілкуванні з учасниками ліквідації аварії було обговорено конкретні питання надання послуг юриста, інструктора з фізкультури, психолога.